0172 530047 info@b-l.nl

10 jaar Terschelling

Speciale en laatste editie van onze traditionele Terschelling cursussen

10 jaar Terschelling 

Cursus 2023
Naam/onderwerp volgt

 

Sinds 2014 organiseren wij jaarlijks een 2-daagse cursus op het mooie eiland Terschelling. Dit jaar (2023) is het de 10e keer dat we weer naar Terschelling gaan. Het wordt ook de laatste cursus die wij op Terschelling houden. Dat vraagt om een heel speciale editie!

Actualiteitencursus 2023
Titel

Voor wie?

Ervaren familierechtadvocaten en mediators die in echtscheidingssituaties van ondernemers up-to-date willen blijven ten aanzien van alles dat er speelt op financieel en fiscaal vlak ten aanzien van echtscheiding van ondernemers.

Doel

Het doel van deze praktijkgerichte cursus is …

Onderwerpen

In deze jaarlijkse Actualiteitencursus gaan wij op een praktische en interactieve manier in op de diverse interessante financiële en fiscale actualiteiten die voor uw praktijk van belang zijn.

Dit jaar zal er tijdens de cursus extra aandacht zijn voor …. Hierbij zullen steeds de volgende vragen aan de orde komen:
  • …?
  • …?
  • ..?
  • ..?
  • …?

Drie dagen naar Terschelling

Op 24-25-26 september 2023 is Terschelling voor de 10e keer het toneel voor onze cursusdagen. Drie dagen op het eiland, waarvan wij traditiegetrouw 10 uur cursus zullen gaan geven verdeeld over twee cursusdagen: maandag en dinsdag. Maar ook een gezellig zondagmiddagprogramma én extra vrije tijd om van het eiland te genieten, zijn uiteraard weer onderdeel van het programma!

Programma

Wij vertrekken zondagochtend vanuit de haven van Harlingen naar Terschelling. Na aankomst op Terschelling en het nuttigen van een heerlijke lunch, staat er weer een leuk en actief middagprogramma op de planning waarbij de dag afgesloten wordt met een gezamenlijk diner. Na de eerste cursusdag op maandag zal er vanaf einde middag tijd zijn om individueel of met de groep het eiland (verder) te ontdekken.

Kosten en Verblijf

We verblijven in Hotel Paal 8 op West-Terschelling.

Drie dagen Terschelling inclusief lunch, activiteit en diner op zondag, twee hotelovernachtingen in een suite inclusief ontbijt, maandagmiddag/avond vrij te besteden en tien uur onderwijs verdeeld over twee cursusdagen op maandag + dinsdag (oftewel 10 PE en/of PO punten) voor een bedrag van € …. excl. BTW.

Overtocht

Uit praktische overwegingen vragen wij u de overtocht naar en van Terschelling zelf te regelen. De veerdienst naar Terschelling vertrekt zondagochtend 24 september 2023 om 10:05 uur en op dinsdag 26 september 2023 zullen wij de cursus op tijd afronden om de sneldienst van 16:25 uur (duur ca. 50 minuten) terug naar Harlingen te nemen.

 

Opleidingspunten

Deze meerdaagse cursus behelst tien uur onderwijs. Op grond van de Verordening op de advocatuur moet u als advocaat jaarlijks 20 opleidingspunten behalen. Deze punten kunnen onder meer behaald worden door het volgen van onderwijs. Aan de hand van artikel 4.4, vierde lid, van deze verordening kunt uzelf beoordelen of gevolgd onderwijs in aanmerking komt voor opleidingspunten. Na afloop ontvangt u van ons een certificaat van deelname.

Dit is een door de Mediators federatie Nederland erkende cursus en u ontvangt als registermediator na afloop van de cursus 10 PE-punten (categorie 2).

logo MfN

Cursusdata

24 – 26 september 2023

De prijs is incl. 2x overnachting/ontbijt en activiteit, lunch + diner op zondag.

Kosten: € volgt excl. BTW

Cursusvoorwaarden

Misschien heeft u ook interesse in een van onze andere cursussen?

Bezoekadres

Oude Nieuwveenseweg 111-113
2441 CT Nieuwveen

Telefoon

Postadres

Postbus 3006
2440 AA Nieuwveen

Fax

Pin It on Pinterest

Share This